Política de Privadesa

POLÍTICA DE PRIVADESA – FADA NAILS

De conformitat amb el que disposa el Reglament General (UE) sobre Protecció de Dades, mitjançant l’acceptació de la present Política de Privadesa prestas el teu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les dades personals que proporcionis a través de la pàgina web https ://www.fadanails.cat/ (d’ara endavant LLOC WEB) siguin inclosos en un arxiu de “USUARIS WEB I SUBSCRIPTORS” així com “CLIENTS I/O PROVEÏDORS”:

FADA NAILS SPAIN, S.L. Carrer Doctor Fleming 1, 08330 Premià de Mar

Mail: info@fadanails.com

Telèfon: 604 24 59 84 (dilluns a divendres de 09:00 a 20:00).

Tot això degudament inscrit davant de l’agència Espanyola de Protecció de Dades i respecte del que Fada Nails garanteix que s’han aplicat les mesures de seguretat tant organitzatives com a tècniques requerides pel RGPD.

Aquesta Política de Privadesa serà vàlida únicament per a les dades de caràcter personal obtingudes al Lloc Web, no sent aplicable per a aquella informació recaptada per tercers en altres pàgines web, fins i tot si aquestes es troben enllaçades pel Lloc Web.

Amb això manifesto el meu compromís per mantenir i garantir les relacions comercials de forma seguretat mitjançant la protecció de les dades personals i garantint el dret a la privadesa de cadascun dels usuaris del nostre lloc web.

Dades Personals

Una petita aproximació és important, per això, has de saber que seria qualsevol informació relativa a una persona que ens facilita quan visita el nostre lloc web, en el nostre cas nom i e-mail, i si compra algun producte necessitant factura, sol·licitarem Domicili complet, nom, cognoms i DNI o CIF.

Addicionalment, quan visites el nostre lloc web, determinada informació s’emmagatzema automàticament per motius tècnics com l’adreça IP assignada pel proveïdor d’accés a Internet.

1.1 De què em val la política de privadesa?

  • Perquè puguis consultar de forma ràpida i concisa com utilitzem les dades personals que tenim sobre tu.

1.2. Qui som?

FADA NAILS SPAIN, S.L. Carrer Doctor Fleming 1, 08330 Premià de Mar

Mail: info@fadanails.com

Telèfon: 605.224.2 Telèfon: 604 24 59 84 (dilluns a divendres de 09:00 a 20:00).

1.3. Perquè tenim les teves dades?

  • Perquè tu ens els facilites, i només perquè vols continuar comptant amb nosaltres i els nostres serveis. Finalitats: Assegurar la gestió correcta dels serveis o productes sol·licitats (i) gestió, estudi i resolució de consultes i (ii) enviament de publicitat i prospecció comercial per mitjans electrònics, sobre l’empresa, les seves activitats, productes i serveis, així com documentació de naturalesa diversa.

1.4. Què necessitem de les teves dades?

  • El mínim per garantir-te el nostre servei i mantenir-te informat sobre el mateix, usant-los només per mantenir la nostra relació comercial i/o professional.

1.5. Quin temps?

  • Fins que sol·licitis la cancel·lació de les teves dades personals i sempre respectant els terminis legals estipulats, mantenint la informació el temps que la norma legal del moment assenyali en cada aspecte.

1.6. cedim dades o compartim les mateixes amb altres?

  • No, excepte per imperatiu legal o per requeriment de les autoritats per donar compliment a la normativa que ens regeix, l’espanyola.

   1.7. Quins drets t’emparen?

  • Podeu sol·licitar els drets d’accés, rectificació, supressió o la portabilitat de les vostres dades personals. També pots presentar una reclamació davant de les autoritats de protecció de dades oportunes. De la mateixa manera, també pots oposar-te a utilitzar les teves dades o demanar-nos que limitis el seu ús.

MENORS D’EDAT i LEGITIMACIÓ

En cas de ser major de catorze anys, podràs registrar-te a la web. Què passa en el cas que siguis menor de 14 anys?

En aquest supòsit, serà condició obligatòria el consentiment dels teus pares o tutors perquè puguem tractar les dades personals. Advertència: Si tens menys de catorze anys i no has obtingut el consentiment dels teus pares, no pots registrar-te a la web per la qual cosa procedirem a denegar la seva sol·licitud en cas de tenir-ne constància.

Gràcies al consentiment, podem tractar les teves dades essent requisit obligatori per poder subscriure’t a la pàgina web.

Com bé saps, pots retirar el teu consentiment en el moment que vulguis.

Com a usuari, has de garantir l’exactitud i l’autenticitat de les dades personals facilitades havent d’aportar la informació completa i correcta als diferents formularis de captació de dades.

COMPLIMENT DE LA NORMATIVA D’APLICACIÓ

FADA NAILS fins avui compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la dita Llei Orgànica i la resta de normativa vigent i d’aplicació. De la mateixa manera, pel Reglament General sobre Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea.

Així mateix, per la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i us sol·licitarà el vostre consentiment a l’USUARI per al tractament del vostre correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

Les dades subministrades, així com les dades derivades de la seva navegació, podran ser emmagatzemades als nostres fitxers i tractades per als nostres fins.

Addicionalment, l’USUARI consenteix el tractament de les dades amb la finalitat d’informar-los, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, de productes i serveis.

Igualment, tal com poden comprovar, la web disposa de certificat SSL per la qual cosa es garanteix la seguretat de les vostres dades.

EXERCICI DE DRETS

Podran dirigir-se al titular de la mateixa per tal de poder exercitar gratuïtament els seus drets d’accés a les seves dades, rectificació o supressió, limitació, portabilitat i oposició respecte de les dades incorporades als seus fitxers, i qualsevol altre que t’empari a aquest respecte.

El mètode més ràpid i senzill seria esborrar el compte d’usuari. Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en virtut d’una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només utilitzada per a aquests fins en comptes de ser esborrada.

Podrà exercitar els seus drets mitjançant comunicació per escrit dirigida FADA NAILS amb la referència “Protecció de dades”, especificant les seves dades, acreditant la seva identitat i els motius de la seva sol·licitud a la següent adreça:

FADA NAILS SPAIN, S.L. Carrer Doctor Fleming 1, 08330 Premià de Mar

Mail: info@fadanails.com

Telèfon: 604 24 59 84 (dilluns a divendres de 09:00 a 20:00).

Activitat social de l’empresa és venda a l’engròs de productes perfumeria, drogueria i similars.

MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

FADA NAILS es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d’acord amb el seu propi criteri, motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Qualsevol modificació de la Política de Privadesa serà publicada almenys deu dies abans de la seva efectiva aplicació. L’ús de fadanails després d’aquests canvis implicarà l’acceptació dels mateixos.

RESPONSABLE DEL FITXER, I ENCARREGATS DEL TRACTAMENT

El responsable del fitxer de dades és FADA NAILS.

Com a encarregats de tractament aliens a l’esmentat responsable:

Fada nails ha contractat els serveis de Hosting a Dinahosting, S.L.

SERVEIS OFERTS PER TERCERS EN AQUESTA WEB

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la meva activitat, https://www.fadanails.cat/ utilitza els prestadors següents sota les seves corresponents condicions de privadesa.

Hosting: Dinahosting, S.L.

Plataforma web: WordPress

A https://www.fadanails.com/ també s’estudien les preferències dels usuaris, les característiques demogràfiques, els patrons de trànsit, i una altra informació en conjunt per comprendre millor qui constitueix la nostra audiència i què és el que necessita. El rastreig de les preferències dels nostres usuaris també ens ajuda a mostrar-vos els avisos publicitaris més rellevants.

L’usuari i, en general, qualsevol persona física o jurídica, podrà establir un hiperenllaç o dispositiu tècnic d’enllaç (per exemple, links o botons) des del seu lloc web a https://www.fadanails.com (Hiperenllaç) .

L’establiment de l’Hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre https://www.fadanails.com/ i el propietari del lloc o de la pàgina web on s’estableixi l’Hiperenllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de https://www.fadanails.com dels seus continguts o serveis.

En tot cas, https://www.fadanails.com/ es reserva el dret de prohibir o inutilitzar en qualsevol moment qualsevol Hiperenllaç al Lloc Web.

NO DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE NOSALTRES O DESITGES REVOCAR EL TEU CONSENTIMENT?

  • De conformitat amb el que disposa la Llei 34/20023, d’11 de juny de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, pots oposar-te a l’ús de la seva informació per a fins publicitaris, investigacions de mercat o desenvolupament d’enquestes de satisfacció en qualsevol moment, així com revocar el teu consentiment en qualsevol moment (sense efecte retroactiu).

Per fer-ho, hauràs d’enviar un correu electrònic a l’adreça info@fadanails.com

L’usuari podrà accedir a les polítiques de privadesa de cada Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa.

SISTEMES DE CAPTURA DE DADES PERSONALS I LA SEVA FINALITAT

1) Formularis de subscripció a continguts: dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció amb la finalitat d’enviar campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i tramesa de butlletins o notícies.

2) Formulari de comentaris: La web inclou un formulari la finalitat del qual és comentar els articles i donar la seva opinió respectant la llibertat d’expressió. L’usuari podrà publicar comentaris als post que es publiquin. Les dades personals introduïdes al formulari per inserir aquests comentaris seran utilitzades exclusivament per moderar-les i publicar-les, demanant igualment aquestes dades que s’emmagatzemaran als servidors d’assenyalats a aquest efecte.

3) Formulari de contacte: Hi ha un formulari de contacte la finalitat del qual és la resposta de consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre-hi i enviar la informació que l’usuari requereixi a través del web, aquestes dades s’emmagatzemaran als servidors assenyalats sobre això.

4) Galetes: Quan l’usuari es registra o navega en aquesta web, s’emmagatzemen galetes, l’usuari pot consultar en qualsevol moment la política de galetes per ampliar informació sobre l’ús de galetes i com desactivar-les.

Així mateix, m’agradaria informar-te que per a la captació de subscriptors i clients utilitzo Facebook i instagram.

No compartiré, vendre, llogar la teva informació personal amb altres parts. Puc compartir certa informació amb els proveïdors de serveis de tercers autoritzats necessaris per prestar alguns serveis.

PLUGINS SOCIALS

A la nostra pàgina web t’oferim enllaços i serveis relacionats amb les diferents xarxes socials (Facebook O INSTAGRAM).

Per tant, és convenient informar-te sobre les funcions i polítiques sobre el tractament de dades personals de la respectiva xarxa social, si accedeixes a una de les nostres pàgines web amb algun dels teus perfils a xarxes socials o comparteixes informació a través d’ells.

ACCEPTACIÓ, CONSENTIMENT I REVOCABILITAT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part de FADA NAILS en la forma i per a les finalitats indicades a l’avís legal.

Com sabeu i us hem comunicat al llarg de les presents polítiques de privadesa, en qualsevol moment podreu revocar les vostres dades, però sempre sense caràcter retroactiu.

CatalanEnglishFrenchPortugueseSpanish